Voor een ziekenhuisapotheek in de Amsterdamse regio zoeken wij een:

TEAMHOOFD ZIEKENHUISAPOTHEEK (m/v)
“Een ervaren en verbindende people manager “

De afdeling
De ziekenhuisapotheek van onze opdrachtgever levert klantgerichte farmaceutische patiëntenzorg. Deze bestaat o.a. uit medicatieverificatie-gesprekken bij opname en ontslag en de apotheekservice Voor Toediening Gereed Maken (VTGM). Deze specialistische farmaceutische zorg bieden zij in nauwe samenwerking met de poliklinische apotheek (samen vakgroep Apotheek) en zorgverleners in het ziekenhuis. Het team van de ziekenhuisapotheek bestaat uit 25 fte, verdeeld over ziekenhuisapothekers, apothekersassistenten, farmaceutische medewerkers en een administratief medewerker.

De ziekenhuisorganisatie is volop in ontwikkeling en richt zijn pijlers op hoe ze effectief kunnen werken in de komende jaren. Een gedachtegang die zij hierbij bijvoorbeeld hebben is het invoeren van duaal management van de vakgroep apotheek, waarbij ze tot een integratie van de twee apotheekteams willen komen. In jouw rol van teamhoofd speel je hierin actieve en belangrijke rol.

De functie
Als teamhoofd draag je zorg voor het operationele proces (kwaliteit, veiligheid, professionaliteit, vakbekwaamheid en klantgerichtheid van de afdeling). Je vertaalt ziekenhuisbeleid naar jaarplannen, protocollen, procedures en werkinstructies voor de apotheek. Tevens bewaak je (mede) het budget, zorg je voor een juiste planning en afstemming van de te leveren farmaceutische diensten en het benodigde personeel. Je draagt zorg voor continuïteit in de bedrijfsvoering door o.a. uitvoering van het vastgestelde HR beleid, zoals het voeren van jaar- en verzuimgesprekken, coachen en begeleiden  van medewerkers en het zorgdragen voor de (juiste) scholing en opleiding van de collega’s. Ook onderhoud je contacten met diverse disciplines in het ziekenhuis en participeer je in ziekenhuis brede overleggen en projecten.

Gevraagd
Je bent een ervaren people manager, die het nemen van eigen initiatief en verantwoordelijkheid door medewerkers stimuleert. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent open en transparant als persoon en leidinggevende in jouw manier van werken. Verbinden en samenwerken in multidisciplinair verband zijn voor jou vanzelfsprekend om deze uitdagende functie te kunnen vervullen.

Daarnaast voldoe je aan het volgende profiel:
– HBO werk en denkniveau (een farmaceutische achtergrond is een pre, maar geen must)
– minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring binnen de zorgsector
– in staat om op diverse niveaus in de organisatie contacten te leggen en te onderhouden
– je bent organisatiesensitief, besluitvaardig, klant- en resultaatgericht en je kan prioriteiten stellen

Geboden
Volop mogelijkheden voor jou om zowel persoonlijk als qua kennis en vaardigheden te kunnen groeien.

Daarnaast kan je als tevens rekenen op:
– een dienstverband voor 32-36 uur per week, in eerste instantie voor een jaar, met zicht op een vaste aanstelling
– een passend salaris conform de Cao Ziekenhuizen in schaal 60 ( maximaal € 4.682,- op fulltime basis)
– arbeidsvoorwaarden conform de Cao Ziekenhuizen, zoals een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%
– een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKSA)

Belangstelling of aanvullende informatie?
Heeft deze vacature je belangstelling gewekt of wens je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Erasmus Adviesgroep. Wij informeren je graag verder over deze vacature en toekomstige mogelijkheden binnen deze ziekenhuisorganisatie.

Past deze vacature niet bij jou, maar ken je een collega die deze mogelijkheid zou aanspreken? Wij vragen je vriendelijk deze persoon te informeren.

Per: oktober 2020
Locatie: regio Amsterdam


contactpersoon:
Levin Aben
email: l.aben@erasmusadviesgroep.nl
tel.: +31 6 5197 8375 (ook ’s avonds)

Leave a Reply