unknown

SHL Groep in Etten-Leur is opgericht in 1989. De Stichting Huisartsen Laboratorium (SHL) stelt zich ten doel het bevorderen van een krachtige, autonome, toegankelijke en doelmatige eerstelijns gezondheidszorg van hoge kwaliteit. SHL beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om medische diagnostiek snel en doeltreffend uit te voeren. Met ruim 600 gemotiveerde medewerkers verzorgt SHL onder andere bloedafname, analyseert zij patiëntenmateriaal in het modern ingericht laboratorium, verricht zij een scala aan functieonderzoeken en onderhoudt zij een oproepsysteem voor chronisch zieken (bijv. diabetes). SHL levert ondersteunende diensten aan haar zorgaanbieders in de eerstelijnsgezondheidszorg, zoals voor huisartsen en verloskundigen. SHL biedt haar diensten aan in de regio West-Brabant, Zeeland, Zuidwest Nederland waaronder Den Haag.

Sinds 2011 verzorgt SHL Groep ook de Medische Microbiologie van het Bethesda van Weel Ziekenhuis in Dirksland.

Onze samenwerking
Erasmus Adviesgroep is sinds 2008 betrokken bij deze organisatie en heeft diverse opdrachten met succes kunnen uitvoeren:

Artsen-microbioloog – 2014
Door de groei en de samenwerking met het Bethesda van Weel Ziekenhuis in Dirksland nam de vraag naar artsen-microbioloog toe. Door versnelling van de implementatie van een aantal belangrijke Projecten koos men voor het aanstellen van drie artsen-microbioloog uit de waarnemerpool van Erasmus Adviesgroep.

Klinisch Chemicus – 2009
In dat jaar heeft de organisatie ons gevraagd op zoek te gaan met naar een Klinisch Chemicus met sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden voor de dagelijkse contacten met huisartsen en verloskundigen. Dank zij ons netwerk waren wij instaat meerdere kandidaten voor te stellen en heeft men een keus kunnen maken voor een veelbelovende kandidaat. Deze dame is nog steeds werkzaam in deze functie en verbonden aan de organisatie.

Hoofd Laboratorium – 2008
Door de steeds maar groeiende productie ontstond er behoefte aan een ervaren Hoofd van het Laboratorium. Dank zij ons netwerk waren wij instaat meerdere kandidaten voor te stellen. De toenmalige geleverde kandidaat, thans Directeur Productie, is nog steeds aan de organisatie verbonden.

Arts-Microbioloog – 2008
In dat jaar koos SHL Groep voor Medische Microbiologie in eigen beheer. Voor de dagelijkse aansturing van het laboratorium Medische Microbiologie en voor de contacten met huisartsen is ons gevraagd op zoek te gaan naar een ervaringen Arts-Microbioloog. Dank zij ons netwerk waren wij in staat om meerdere kandidaten voor te stellen. Deze arts is nog steeds werkzaam in deze functie en verbonden aan de organisatie.

Voor referenties verwijzen wij naar de heer dr. R. Baumgarten, voorzitter van de Raad van Bestuur.

Contactpersoon
Joop Verhagen
Mobiel: 0651 40 29 18
E-mail: j.verhagen@erasmusadviesgroep.nl

Waarneming / Interim

Tijdelijke professionaliteit biedt een ziekenhuisorganisatie en/of medische vakgroep een oplossing voor een probleem van vandaag en biedt de organisatie gelijkertijd (speel)ruimte voor een definitieve oplossing in de toekomst.

Erasmus Adviesgroep biedt u tijdelijke professionaliteit. Professionals met specifieke kwaliteiten voor

  • het toevoegen van tijdelijke kennis aan de organisatie
  • het opvullen van leemten in het management en binnen vakgroepen
  • het uitvoeren van kleine en grotere reorganisaties

Wij onderscheiden twee tijdelijke professionele invulling:

Medische specialisten die beschikbaar zijn voor waarneming binnen een vakgroep
Interim managers die opdrachten uitvoeren op specifieke deelgebieden zoals het professionaliseren van een bedrijfsonderdeel.