Gemini Ziekenhuis

De MCA Gemini Groep is een ziekenhuisorganisatie met 2 locaties. MCA in Alkmaar dat zich richt op de STZ zorg en het Gemini Ziekenhuis in Den Helder dat de focus heeft op basiszorg.

Dermatologie
Vanwege de pensionering van de destijds enige werkzame dermatoloog, werden wij gevraagd uit te kijken naar een ondernemende dermatoloog die de maatschap wilde overnemen en de dermatologie met vernieuwd elan wilde continueren en doorontwikkelen binnen de regio. Dankzij ons netwerk waren wij in relatief korte tijd in staat de gevraagde medische specialist aan te bieden.

Oogheelkunde
In 2013 ontstond een soortgelijke situatie voor de vakgroep oogheelkunde en werden wij betrokken bij zoektocht naar twee oogartsen. Mede dankzij de goede samenwerking met het Gemini Ziekenhuis, wisten wij deze vacatures adequaat in te vullen. Deze twee oogartsen zijn nog steeds verbonden aan het ziekenhuis.

Waarneming / Interim

Tijdelijke professionaliteit biedt een ziekenhuisorganisatie en/of medische vakgroep een oplossing voor een probleem van vandaag en biedt de organisatie gelijkertijd (speel)ruimte voor een definitieve oplossing in de toekomst.

Erasmus Adviesgroep biedt u tijdelijke professionaliteit. Professionals met specifieke kwaliteiten voor

  • het toevoegen van tijdelijke kennis aan de organisatie
  • het opvullen van leemten in het management en binnen vakgroepen
  • het uitvoeren van kleine en grotere reorganisaties

Wij onderscheiden twee tijdelijke professionele invulling:

Medische specialisten die beschikbaar zijn voor waarneming binnen een vakgroep
Interim managers die opdrachten uitvoeren op specifieke deelgebieden zoals het professionaliseren van een bedrijfsonderdeel.