admiraal-de-ruyterziekenhuis

Het Admiraal de Ruyterziekenhuis is een algemeen ziekenhuis dat alle gangbare specialismen aanbiedt. Het ziekenhuis kent vier locaties (Vlissingen, Goes, Middelburg en Zierikzee), met 2580 medewerkers en 165 specialisten.

Intensive Care geneeskunde
In 2013 is Erasmus Adviesgroep betrokken geweest bij het aantrekken van 3 specialist-intensivisten, ter versterking van de vakgroep Intensive Care. Mede dankzij de nauwe samenwerking met deze vakgroep en onze specifieke werkwijze, wisten wij in zeer korte tijd verschillende kandidaten voor te stellen, waarvan er uiteindelijk drie voor kandidaten is gekozen. Onder meer door het vervullen van deze vacatures, heeft het ADRZ de felbegeerde level 2 status behaald.

SEH artsen KNMG
Na de zomer van 2012 werden wij betrokken bij het wervingsproject SEH artsen KNMG. De afdeling SEH van het ADRZ wil een nieuwe vakgroep SEH artsen KNMG formeren van 18 FTE SEH artsen KNMG. Erasmus Adviesgroep is gevraagd het ADRZ te ondersteunen bij het behalen van deze ambitie, door de benodigde artsen voor te dragen. Dit project kent een langere adem maar heeft inmiddels geresulteerd tot een vakgroep die bestaat uit 8 SEH artsen KNMG.

Dermatologie
Voor de continuïteit van het dermatologische zorgaanbod in het verzorgingsgebied van het ADRZ is ons eind 2012 gevraagd twee dermatologen ad interim voor te dragen die binnen een maand werkzaam konden zijn in Zeeland. Dankzij ons netwerk en pool van beschikbare waarnemende dermatologen, waren wij in staat meteen de gevraagde specialisten voor te stellen en zij diezelfde maand gestart. In de loop van 2013 hebben wij een derde dermatoloog weten voor het ADRZ te interesseren.

Contact
Contactpersoon: Levin Aben
Mobiel: 06 51 97 83 75
E-mail: l.aben@erasmusadviesgroep.nl

Waarneming / Interim

Tijdelijke professionaliteit biedt een ziekenhuisorganisatie en/of medische vakgroep een oplossing voor een probleem van vandaag en biedt de organisatie gelijkertijd (speel)ruimte voor een definitieve oplossing in de toekomst.

Erasmus Adviesgroep biedt u tijdelijke professionaliteit. Professionals met specifieke kwaliteiten voor

  • het toevoegen van tijdelijke kennis aan de organisatie
  • het opvullen van leemten in het management en binnen vakgroepen
  • het uitvoeren van kleine en grotere reorganisaties

Wij onderscheiden twee tijdelijke professionele invulling:

Medische specialisten die beschikbaar zijn voor waarneming binnen een vakgroep
Interim managers die opdrachten uitvoeren op specifieke deelgebieden zoals het professionaliseren van een bedrijfsonderdeel.

Schrijf u direct in als kandidaat

Laatste vacatures

info@erasmusadviesgroep.nl