SEH-arts KNMG

“Wij zoeken SEH-artsen die met ons de uitdaging aangaan om de nieuwe medische afdeling spoedeisende hulp vorm te geven, om alle acute zorgvragen van een academisch centrum op hoog niveau te faciliteren, regisseren en verzorgen. Daar hebben we ambitieuze SEH-artsen voor nodig.”

Wat ga je doen?

Als SEH arts KNMG werk je in een team dat bestaat uit SEH artsen KNMG en acute internisten. Vakinhoudelijk ben je kennisexpert en betrokken bij alle acute zorgstromen die zich op of via de SEH presenteren. Recent is de spoedeisende hulp afdeling verbouwd om nog beter zowel hoog-, middel- als laagcomplexe zorg op een efficiënte wijze te kunnen aanbieden.

Als SEH arts KNMG in het MUMC heb je de regierol over alle acute zorgprocessen. Je coördineert de voortgang in de patiëntenzorg samen met acute internisten en de SEH verpleegkundigen. Patiënten komen uit de hele regio Limburg en vandaar buiten. Het MUMC is zowel stadsziekenhuis als regionaal centrum voor (supra) specialistische zorg. Als SEH arts KNMG maak je onderdeel uit van hun specialistische team bij de opvang van de acute patiënt.

Als SEH arts KNMG in het MUMC ben je flexibel en slagvaardig om met de wisselende en onvoorspelbare omstandigheden van de Spoedeisende Hulp om te gaan. Naast je werkzaamheden in de dagelijkse patiëntenzorg, verzorg je samen met andere artsen het opleiden en onderwijs van AIOS, HAIO’s, PA-ers en studenten. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot verdere vakinhoudelijke ontwikkeling en wetenschappelijke ontplooiing.

Wat vragen zij van jou?

Zij zijn op zoek naar KNMG gecertificeerde SEH artsen die een uitdaging zien in het uitbouwen van een solide team van acute zorg specialisten. Ervaring en/of aantoonbare belangstelling in spoedechografie en procedurele sedatie en analgesie (PSA) is een pré. Naast patiëntenzorg behoren onderwijs en wetenschap tot de mogelijkheden. Als SEH arts KNMG pas je goed in het team als je besluitvaardig bent met een gevoel voor teambuilding en procesmanagement. Goed klinisch inzicht en vaardigheden zijn de basis van waaruit je werkt, je bent communicatief goed ontwikkeld en alert.

Zij zijn op zoek naar een communicatieve collega die de voortgang van de processen in de patiëntenzorg op de afdeling mede wil coördineren. Goed kunnen samenwerken met de SEH-verpleegkundigen, PA-ers en (poort)specialisten is een absolute voorwaarde om succesvol te zijn in het MUMC.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?

Met haar ruim 6.500 medewerkers behoort het Maastricht UMC+ tot de grootste werkgevers in Limburg terwijl haar onderzoeken, haar kwaliteit van zorg en het onderwijs bekend zijn over de hele wereld. In die omgeving liggen voortdurend kansen voor al diegenen die samen met hun willen excelleren.

De Spoedeisende Hulp is recent volledig verbouwd zijn. De 21 behandelkamers (incl. 2 traumakamers met CT, 2 shockrooms, een aparte kinder- en KNO-kamer) zijn voorzien van de nieuwste apparatuur en ingericht voor opvang van alle patiëntencategorieën, waaronder o.a. polytrauma opvang, IAT en acute ECMO. De SEH heeft een nauwe samenwerking met de afdeling acute radiologie, welke direct naast de SEH is gesitueerd en 24/7 de acute radiologie verzorgt. Samen met de afdelingen anesthesie en intensive care gaan ze vormgeven aan het nieuwe centrum voor acute en kritieke zorg.

De Spoedeisende Hulp biedt momenteel zorg aan ruim 22.000 patiënten per jaar. De opvang, diagnostiek en behandeling van patiënten met complexe acute pathologie is een belangrijk speerpunt. Zo zijn ze Level 1 traumacentrum met daarbij alle voorzieningen voor neuro- en kindertrauma’s. Ruim 40 SEH-verpleegkundigen, 2 PA-ers voor de fast-track traumatologie en alle poortspecialismen staan je bij om optimale zorg te geven aan alle patiënten categorieën.

Op de afdeling werken ze nauw samen met de geïntegreerde HAP. De Eerste Hart Hulp is elders gesitueerd nabij de CCU en PCI afdeling, alle out-of-hospital reanimaties worden op de SEH opgevangen en behandeld. Het ziekenhuis beschikt over een Acute Opname Afdeling van 20 bedden, welke gesitueerd is naast de SEH.

De medische vakgroep SEH zal initieel bestaan uit 5,8 FTE SEH artsen KNMG, ondersteund door een actieve vakgroep acute internisten om samen de acute opvang van alle patiënten te kunnen bieden. Het MUMC+ en het Zuyderland MC ambiëren samenwerking tussen de vakgroepen SEH.

Aanstelling

Het betreft een vaste aanstelling in een fulltime dienstverband, met een proeftijd van één jaar conform art. 2.4.1 van de Cao umc. Deeltijdaanstellingen behoren ook tot de mogelijkheden.

Wat bieden zij?

Een innovatieve omgeving, waarin topzorg samengaat met warmte en aandacht voor het individu en waarin persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling een vanzelfsprekendheid is. Het is deze werkomgeving die voor je – net als voor zovelen voor jou – wel eens het begin van een mooie carrière kan zijn.

Zuid-limburg heeft een gunstig vestigingsklimaat met ruime mogelijkheden voor culturele en sportieve ambities in een unieke euregionale omgeving.

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing waarin de volgende elementen zijn opgenomen:

  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 9.755,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Voor het werken in diensten, ontvang je een toeslag.

Belangstelling of aanvullende informatie?

Heeft deze vacature je belangstelling gewekt of wenst je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Erasmus Adviesgroep.

Wil je eerst eens komen rondkijken? Neem dan gerust contact op met Paul Breedveld (medisch coördinator SEH) via 043-387 21 10 of ph.breedveld@mumc.nl, of met Patricia Stassen (opleider acute interne geneeskunde) via 043-387 50 07 of p.stassen@mumc.nl.

Zij zien uit naar een kennismaking!

Per direkt
Locatie: Maastricht


contactpersoon:
Levin Aben
email: l.aben@erasmusadviesgroep.nl
tel.: +31 6 5197 8375 (ook ’s avonds)

Leave a Reply