Ter uitbreiding van de vakgroep Spoedeisende Geneeskunde van een regionaal ziekenhuis in Friesland, zoeken wij (een) collega(‘s) SEH-ARTS(EN) KNMG (36 upw)

Organisatie
Op de afdeling SEH vindt de eerste opvang en behandeling plaats van patienten met acute aandoeningen. Per jaar bezoeken ongeveer 15.000 patienten de SEH en EHH. Naast een goede werksfeer zijn bedrijfsmatig werken en het actief betrekken van medewerkers bij het afdelingsbeleidzeer belangrijk.

Als SEH-arts vorm je samen met je collega SEH-artsen de vakgroep Spoedeisende Geneeskunde. Je bent lid van de medische staf. Je taken liggen zowel op het gebied van uitvoerende als coordinerende spoedeisende patiëntenzorg. Je leidt het reanimatie team en je bent verantwoordelijk voor de opvang van alle patiënten op de SEH. Daarnaast speel je als SEH-arts een rol in het begeleiden van de op de SEH werkzame stagisten.

Het is een gevarieerde en uitdagende baan en er is veel ruimte om het vak spoedeisende geneeskunde verder te ontwikkelen. De lijnen met de overige medisch specialisten zijn kort en er is nauwelijks sprake van hiërarchie wat zorgt voor een prettige samenwerking. De vakgroep bestaat momenteel uit acht SEH-artsen KNMG. Uitbreiding van de vakgroep biedt de basis om de aanwezigheid van SEH-artsen naar 24×7 te brengen.

Profiel
Je past in het gestelde profiel van de vakgroep wanneer je afgestudeerd SEH-arts KNMG bent. Je bent enthousiast en gedreven en beschikt over goede communicatieve en coachende vaardigheden. Je bent in staat onder druk te werken in hectische situaties, je bent flexibel en kunt goed in teamverband functioneren. Daarnaast zie je het ook als jouw uitdaging actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van het vak Spoedeisende Geneeskunde. Je bent in staat om samen met andere disciplines goede zorg aan de patiënt te bieden.

Aanbod
De vakgroep biedt een uitdagende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is en die de acute zorg als speerpunt heeft benoemd. Je krijgt ruime gelegenheid voor scholing en cursussen binnen het vakgebied.

Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen (FWG 80) en er is onder meer een vast percentage voor onregelmatige diensten. Om gelijke tred te houden met de verhogingingen binnen de AMS worden twee periodieken toegepast bij de jaarlijkse verhoging. Tevens is er een goede vergoeding voor scholing en accreditatiepunten.

Belangstelling of aanvullende informatie?
Heb je belangstelling voor deze vacature of wens je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Erasmus Adviesgroep.

Past deze vacature niet bij jou, maar ken je een collega die deze mogelijkheid zou aanspreken? Wij vragen je vriendelijk deze persoon te informeren.

Per datum: 15/11/2016
Specialisme: SEH geneeskunde
Locatie: Friesland

Contact:
Levin Aben
T. 0651 97 83 75 (ook ’s-avonds)
E-mail: l.aben@erasmusadviesgroep.nl

    CV*

    info@erasmusadviesgroep.nl