Voor onze cliënt, Woonzorggroep Samen, zoeken wij een pro-actieve Specialist ouderengeneeskunde met een heldere visie op ouderenzorg.

U wordt een brede functie aangeboden met ruimte om uw vakgebied en de organisatie verder te professionaliseren. Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar meerdere:

Specialisten ouderengeneeskunde (SOG)
aantal uren per week: in overleg

De organisatie
Het Behandelcentrum, onderdeel van Woonzorggroep Samen, ondersteunt ouderen met complexe gezondheidsproblemen bij een zo zelfstandig mogelijk en aangenaam leven. Ruim 35 professionals bieden diagnostiek, advies en behandeling aan cliënten die thuis, in een woonzorgcentrum, kleinschalig wonen of verpleeghuis in ons werkgebied. Het is een enthousiast team met hoog opgeleide professionals.

De omgeving is dynamisch te noemen. Als woonzorggroep Samen zijn ze vooruitstrevend als het gaat om samenwerking in de regio. Met ziekenhuizen, opleidingsinstituten en vooral collega organisaties. Samenwerking is dan ook een belangrijke pijler in hun meerjarenbeleidsplan. Een andere belangrijke ambitie is het realiseren van een kennis- en expertisecentrum voor verschillende doelgroepen, zoals psychogeriatrische zorg, binnen de ouderenzorg.

De regio
En dat ook nog eens in de mooie weidse omgeving van de kop van Noord-Holland!

De hoofdvestiging is Magnushof in Schagen. Daarnaast zijn er locaties verspreid over de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. Een mooie, landelijke omgeving waar er naast uw veeleisende baan als Specialist ouderengeneeskunde volop mogelijkheden zijn om te ontspannen. Uitwaaien aan zee, fietsen en wandelen. En dat terwijl binnen de regio al uw benodigde woonfaciliteiten aanwezig zijn! Filevrij….!

De functie
Naast de medische zorg in teamverband voor hun intramurale cliënten is iedere Specialist ouderengeneeskunde binnen deze organisaties verantwoordelijk voor een of meerdere beleidsterreinen. Op deze manier kunt u ook uw belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van uw vakgebied en de kwaliteit van zorg bij Samen. Daarnaast gelooft Samen in de kracht van het opleiden van zorgprofessionals voor de toekomst van de ouderenzorg. Dus ook begeleiding van toekomstige collega’s hoort tot het takenpakket!

Gevraagd:
– Een enthousiaste collega met een heldere visie op ouderenzorg;
– Uiteraard heeft u alle benodigde diploma’s en registraties;
– Een teamspeler met oog voor kwaliteit en ontwikkelmogelijkheden.

Geboden:
– Een collegiaal en enthousiast team bestaande uit een groot aantal disciplines, waaronder drie Specialisten ouderengeneeskunde en een twee basisartsen;
– Een brede functie met een gevarieerd takenpakket, dat mogelijkheden biedt tot verdere ontwikkeling;
– Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT met een marktconforme inschaling;
– Werken in een prachtige omgeving!

Belangstelling of aanvullende informatie?
Heeft u belangstelling voor deze functie of wenst u hier meer informatie over, dan kunt u contact opnemen met Erasmus Adviesgroep.

Past deze vacature niet bij u, maar kent u een collega die deze mogelijkheid zou aanspreken? Wij vragen u vriendelijk deze persoon te informeren.

Erasmus Adviesgroep houdt zich als intermediair sinds 2003 bezig met de bemiddeling van medici en ondersteuning aan vakgroepen. Wij bieden onze opdrachtgevers in Nederland adequate oplossingen voor hun capaciteits-en kwaliteitsvraagstukken.

Per direct
Locatie: Schagen (Noord-Holland)

contactpersoon:
Levin Aben
email: l.aben@erasmusadviesgroep.nl
tel.: +31 6 5197 8375 (ook ’s avonds)

Leave a Reply