Voor onze cliënt, een STZ ziekenhuis in de regio Zuid-Holland, zoeken wij een

SEH-arts KNMG

Binnen de nieuwe strategie van het ziekenhuis is de Acute Zorgketen belangrijker dan ooit. Het leveren van uitstekende en toekomstbestendige acute zorg vraagt meer dan de focus op de beste zorg voor de individuele patiënt. Hierbij zijn o.a. het voorkomen van presentatiestops, het reduceren van de doorlooptijden en ‘de juiste zorg op de juiste plaats’ voor de SEH belangrijke thema’s: ‘onze zorg gaat altijd door!’.

Mede voor het vervullen van bovenstaande ambities is het Coöperatief Medisch Specialisten ASz voor onze Spoedeisende Hulp op zoek naar een

SEH-ARTS KNMG voor 1,0 Fte (parttime bespreekbaar)

Wat ga je doen?
Als SEH-arts ben je verantwoordelijk voor de medisch inhoudelijke zorg op de Spoedeisende Hulp. Jij bent hoofdbehandelaar van alle patiënten op de SEH en hebt een centrale en bepalende rol in de patiëntenzorg. Samenwerking met andere specialismen is laagdrempelig en gelijkwaardig. Je werkzaamheden bestaan zowel uit het bieden van directe patiëntenzorg als het superviseren van diverse arts-assistenten.

We zijn op zoek naar een SEH-arts die het vak in de volle breedte uitvoert. Je bent communicatief vaardig, een teamspeler en je werkt doelgericht en efficiënt. Je levert de beste zorg voor de patiënt. Je deinst niet terug voor acute zorg en pakt de regie op de werkvloer. Daar waar de druk het hoogst is, ben jij op je best! Je bent bedreven in critical care, procedurele sedatie en analgesie (PSA) en spoedechografie of je bent bereid je hierin verder te bekwamen.

Daarnaast ben je bereid je voor langere tijd te verbinden aan hun vakgroep. Je hebt een sterke visie op de (veranderingen binnen de) spoedzorg en denkt mee over de uitdagingen waar de SEH in de toekomst mee te maken krijgt.

Wat bieden zij?
Zij bieden je een afwisselende functie waarbij je zowel breed als specialistisch kunt werken én je kunt verdiepen in datgene wat jouw interesse heeft. Zij zijn een hecht team dat interesse toont in de medische inhoud, maar minstens net zo betrokken is op het persoonlijk vlak.

Arbeidsvoorwaardelijk kun je rekenen op:

  • Bij wederzijds goedbevinden een vast contract
  • Een salaris in schaal FWG 80. Inschaling is op basis van ervaring.
  • Jaarlijks stijgen met twee periodieken.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief onder andere een persoonlijk budget volgens AMS.

Jouw werkomgeving
Met ongeveer 35.000 patiënten per jaar en 24 moderne behandelplaatsen is hun SEH één van de grootste van de regio. Alle facetten van de Spoedeisende Geneeskunde worden hier uitgevoerd: IAT’s, interventiecardiologie en traumatologie. Er is een groot aanbod aan acuut zieke patiënten. Het ziekenhuis heeft een grote level 3 Intensive Care en direct naast de SEH bevindt zich het observatorium. Zij beschikken over de opleiding tot SEH-arts en daarnaast zijn op de SEH AIOS werkzaam van diverse andere snijdende en beschouwende specialismen.

De vakgroep
De vakgroep is ambitieus en bestaat uit 10 SEH-artsen en 3 Internisten Acute Geneeskunde. Zij zijn een hecht en krachtig team van autonome professionals dat naast het leveren van hoogwaardige patiëntenzorg veel aandacht heeft voor persoonlijke ontwikkeling, openheid en transparantie. Er is een duidelijke rol voor spoedechografie en critical care.

Belangstelling of aanvullende informatie?
Heb je belangstelling voor deze vacature of wens je meer informatie, neem dan contact op met Erasmus Adviesgroep.

Past deze vacature niet bij jou, maar ken je een collega die deze mogelijkheid zou aanspreken? Wij vragen je vriendelijk deze persoon te informeren.

Per direct
Locatie: Zuid-Holland


contactpersoon:
Levin Aben
email: l.aben@erasmusadviesgroep.nl
tel.: +31 6 5197 8375 (ook ’s avonds)

Leave a Reply