Voor onze relatie zoeken wij dermatologen die als ZZP-er / waarnemer binnen hun kliniek willen werken. Dit kan voor één voor hun vestigingen (in Den Haag, Utrecht, Nijmegen en Amsterdam) of meerdere vestigingen. Er zijn al mogelijkheden vanaf één dag in de week.

Ben jij een dermatoloog met passie voor het vak en zou je bijvoorbeeld een dienstverband in het ziekenhuis willen combineren met het werken binnen een kliniek? Dan komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

In het kort over onze relatie, de Mauritskliniek

Zij zijn een gespecialiseerd behandelcentrum op het gebied van dermatologie, spataderen en medisch-cosmetische zorg. Ze bieden een volledig zorgaanbod op het gebied van dermatologie en zijn een wendbare speler in de markt van zelfstandige klinieken. Zij onderscheiden zich door het leveren van hoogwaardige zorg en maatwerk rondom de patiënt. Kwaliteit, professionaliteit en passie is de rode draad die door hun aanpak loopt.

Werken als dermatoloog bij Mauritskliniek

Werken bij Mauritskliniek betekent werken in een inspirerende omgeving in een hecht team van gedreven professionals die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ze zijn een organisatie met een platte structuur en kennen de voordelen van een ZBC: korte communicatielijnen en snelle besluitvorming. Als dermatoloog binnen Mauritskliniek participeer je in de volle breedte van de poliklinische patiëntenzorg, werk je samen in een multidisciplinair team en is de medische ondersteuning goed geregeld.

Belangstelling of aanvullende informatie?
Heeft u belangstelling voor deze vacature of wenst u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Erasmus Adviesgroep.

Past deze vacature niet bij u, maar kent u een collega die deze mogelijkheid zou aanspreken? Wij vragen u vriendelijk deze persoon te informeren

Per direct
Locatie: meerdere locaties

contactpersoon:
Levin Aben
email: l.aben@erasmusadviesgroep.nl
tel.: +31 6 5197 8375 (ook ’s avonds)

Leave a Reply