Voor een regionaal ziekenhuis in Gelderland, zoeken wij SEH artsen KNMG die samen met de reeds werkzame vakgroepleden de spoedeisende patientenzorg en de afdeling SEH nog verder gaan professionaliseren.

Organisatie
Onze opdrachtgever wil op een uitstekende wijze invulling geven aan haar acute functies, waaronder de spoedeisende geneeskunde. Recent is de SEH volledig verbouwd en gemoderniseerd en vormt het met de nieuwe Huisartsenpost de Spoedpost voor haar verzorgingsgebied. Nu zet men in op de verdere groei van de vakgroep Spoedeisende geneeskunde en is men op zoek naar bevlogen, ambitieuze collega´s SEH artsen.

Het regionale ziekenhuis is geworteld is oostelijk Gelderland en biedt zorg aan zo´n 100.000 inwoners van hun verzorgingsgebied. Zij leveren een breed pakket aan specialistische zorg , met ruim 1100 medewerkers en circa 80 medisch specialisten. Centraal staat het patiëntencontact en leidt tot een hoge patiënttevredenheid. Per jaar bezoeken ongeveer 12.000 patiënten de SEH waarvan circa 40% wordt opgenomen. Het percentage zelfverwijzers is zeer laag te noemen.

Functie
De vakgroepleden zijn verantwoordelijk voor het bieden van acute medische zorg en de dagelijkse coördinatie van de medische zorg binnen de afdeling SEH. De SEH artsen vervullen een actieve rol in de professionele ontwikkeling en het begeleiden en superviseren van ANIO´s, HAIO´s, PA-ers, co-assistenten en verpleegkundigen, waarbij er een nauwe en prettige samenwerking is met de medisch specialisten in het ziekenhuis. De SEH artsen geven mede vorm aan de totale organisatie van de SEH en leveren een actieve bijdrage aan én bewaken de kwaliteit van de dienstverlening van de SEH. Door de recente realisatie van de Spoedpost is tevens een intensieve samenwerking ontstaan met de eerste lijn. Kortom, inmiddels heeft men een stevig fundament gelegd voor de spoedeisende zorg in de regio en is men klaar voor het realiseren van de volgende stappen in de vormgeving van de spoedzorg.

Profiel
Bij deze vakgroep passen SEH artsen KNMG die communicatief vaardig zijn en assertief. Collega´s die in staat zijn zelfstandig werkzaamheden te verrichten in overleg met de medisch specialist, anderen weet te enthousiasmeren, gericht zijn samenwerking en over een gezonde dosis humor beschikken. Een functie in deeltijd is bespreekbaar. Uiteraard worden ook kandidaten die binnenkort de opleiding afronden van harte uitgenodigd te reageren.

Aanbod
De organisatie biedt een uitdagende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd en kent uitstekende arbeidsvoorwaarden (salariëring volgens de AMS en een arbeidsvoorwaardenpakket op maat). Een afwisselende functie binnen een professioneel team met een prettige werksfeer op een prachtige moderne locatie.

Belangstelling?
Heeft u belangstelling voor deze vacature of wenst u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Erasmus Adviesgroep

Bent u zelf niet beschikbaar, maar kent u een collega die mogelijk in deze vacature is geïnteresseerd? Wij vragen u vriendelijk deze persoon te informeren.

Vertrouwelijkheid
Vertrouwelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Discretie is gegarandeerd. Onze opdrachtgever zal pas uw naam vernemen als ú daar toestemming voor geeft.

Per datum: direct
Specialisme: SEH geneeskunde
Locatie: Gelderland

Contact:
Levin Aben
T. 0651 97 83 75 (ook ’s-avonds)
E-mail: l.aben@erasmusadviesgroep.nl

    CV*

    INFO@ERASMUSADVIESGROEP.NL