Voor onze cliënt, Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede, zoeken wij een

SEH-arts KNMG (24 – 36 upw)

Jouw baan
De Coöperatie Medisch Specialisten Gelderse Vallei (CMSGV ) is het medisch specialistische bedrijf binnen Ziekenhuis Gelderse Vallei, waarin de activiteiten van de vakgroepen van zestien medisch specialismen worden uitgevoerd. Als SEH- arts werk je vanuit de CMSGV bij de spoedeisende hulp van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Je gaat werken op een moderne afdeling waar je elke dag betrokken bent bij de zorg voor diverse acute stabiele en instabiele patiënten met uiteenlopende letsels en aandoeningen. Daarbij draag je zorg voor de eerste opvang, diagnostiek en (acute) behandeling van patiënten waarbij je, indien nodig, overlegt met een andere medisch specialist. Je voert zelfstandig PSA uit. Naast directe patiëntenzorg ben je samen met de zorgcoördinator verantwoordelijk voor een goede doorstroom van patiënten op de SEH. Je werkt nauw samen met onze verpleegkundigen en begeleidt arts-assistenten en coassistenten. Daarnaast participeer je in diverse ziekenhuiscommissies.

Werkomgeving
De afdeling spoedeisende hulp van Ziekenhuis Gelderse Vallei biedt urgent care en low care (fasttrack). De afdeling heeft 15 behandelplaatsen met 2 acute opvangfaciliteiten, waarvan 1 volledig geoutilleerde traumakamer en een MRSA-/brandwondenkamer. We werken met volledig digitale radiodiagnostiek en werken nauw samen met naast gelegen regionale huisartsenpost. Jaarlijks zien we ongeveer 22.000 patiënten. Daarbij hebben we de mogelijkheid om meerdere trauma’s tegelijk op te vangen. Samen met ongeveer 50 collega’s leveren we elke dag de beste zorg aan onze patiënten en blijven we de zorg verbeteren. Ons team schakelt snel met elkaar en werkt op een collegiale manier samen. We leiden continu nieuwe collega’s op en vinden persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling erg belangrijk.

Wat breng jij mee
– werkzaam als een RGS geregistreerde SEH-arts
– ambitie om de afdeling SEH continue te professionaliseren
– jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk willen blijven ontwikkelen en je kennis en passie voor het vak over willen brengen
– goed prioriteiten kunnen stellen, zelfstandigheid en graag in teamverband willen werken
– uitstekende communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en besluitvaardigheid
– stressbestendigheid, flexibiliteit en snel kunnen schakelen tussen verschillende patiënten en situaties

Wat krijg je terug
Een afwisselende, veelzijdige en boeiende baan in een dynamisch en modern ziekenhuis. De functie is gewaardeerd conform de CAO voor Ziekenhuizen, met aangepaste voorwaarden voor SEH-artsen.

Belangstelling of aanvullende informatie?
Heeft deze vacature je belangstelling gewekt of wens je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Erasmus Adviesgroep.

Past deze vacature niet bij jou, maar ken je een collega die deze mogelijkheid zou aanspreken? Wij vragen je vriendelijk deze persoon te informeren.

Per direct
Locatie: Ede


contactpersoon:
Levin Aben
email: l.aben@erasmusadviesgroep.nl
tel.: +31 6 5197 8375 (ook ’s avonds)

Leave a Reply