Voor onze cliënt, een STZ ziekenhuis in de regio Zuid-Holland, zoeken wij een

SEH-arts KNMG / Medisch Manager
Voor deze vacature zoeken wij een SEH-arts KNMG die de ambitie heeft om tevens (op termijn) de positie van medisch manager te vervullen.

Organisatie
Op de Spoedeisende Hulp van onze cliënt worden jaarlijks meer dan 40.000 patiënten van alle disciplines behandeld op 23 moderne behandelplaatsen. Daarmee behoren zij tot de grote SEH’s in Nederland. Zij hebbende level 2 traumaclassificatie en beschikken daarnaast over een grote level 3 IC en alle benodigde OK- en interventieradiologie faciliteiten om goede spoedeisende hulp te garanderen. Hun cardiologen verrichten 24-uur PCI’s. De SEH staat onder duale leiding van een bedrijfsleider en een SEH-arts / medisch manager.

De vakgroep
Er is een ambitieuze vakgroep werkzaam, bestaande uit 8 SEH-artsen KNMG, die ook actief zijn in diverse (landelijke) commissies en heeft een breed draagvlak binnen de organisatie. Zij zijn geaccrediteerd voor de opleiding en we leiden momenteel 5 AIOS, 4 HAIO’s en 2 keuzecoassistenten op. Hun 12 ANIOS SEH nemen uiteraard ook deel aan het onderwijs. De SEH-artsen zijn lid van het Coöperatief van medisch specialisten.

De functie
Voor deze cliënt zoeken wij een SEH-arts KNMG die het vak in de volle breedte wenst te beoefenen. Een collega die graag actief is in het voortdurend onderwijzen van arts-assistenten. U stuurt de afdeling SEH en arts-assistenten van diverse disciplines logistiek en medisch inhoudelijk strak aan. Voor deze specifieke vacature zoeken wij een SEH-arts KNMG die naast zijn/haar professie tevens organisatorische en leidinggevende ambities heeft en (op termijn) de rol van medisch manager wenst te vervullen.

Ambitie
De vakgroep zet zich in voor het behouden en voortdurend verbeteren van de opleiding SEG met een SEH-arts KNMG als opleider en plaatsvervangend opleider. Zij bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week constante en hoge kwaliteit aan de poort. De SEH-arts is de hoofdbehandelaar op de SEH en de wetenschappelijke output van de vakgroep is op niveau.

Gevraagd
Wij zoeken een SEH-arts KNMG die graag wil werken in een snel groeiende en veranderende ziekenhuisorganisatie en vakgroep. U bent bereid onregelmatige diensten (inclusief nachtdiensten) te draaien. Aanvullend heeft u de aspiratie uw organisatorische- en managementvaardigheden verder te ontwikkelen.

Aanbod
U wordt een prettig en inspirerende werkomgeving geboden. Binnen de vakgroep en het ziekenhuis heerst een moderne, feedbackgerichte bedrijfs- en verbetercultuur. Onze cliënt biedt een concurrerend salarispakket (FWG 80 cao Ziekenhuizen) met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd bij aanvang.

Belangstelling of aanvullende informatie?
Heeft u belangstelling voor deze vacature of wenst u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Erasmus Adviesgroep. Uiteraard volgt dan meer informatie over de organisatie en de achtergrond van de vacature.

Past deze vacature niet bij u, maar kent u een collega die deze mogelijkheid zou aanspreken? Wij vragen u vriendelijk deze persoon te informeren.

Per direct
Locatie: Zuid-Holland


contactpersoon:
Levin Aben
email: l.aben@erasmusadviesgroep.nl
tel.: +31 6 5197 8375 (ook ’s avonds)

Leave a Reply