Regelmatig wordt onze bemiddelingspraktijk benaderd met de vraag of wij vakgroepen / maatschappen kunnen ondersteunen met de tijdelijke inzet van een kinderarts. De gevraagde periode is divers, vanaf 3 dagen per week t/m een doorloop van een jaar. Uren en dagen zijn doorgaans flexibel en kunnen in onderling overleg worden ingevuld.

Met de vraagstelling van de kant van vakgroep (gewenst profiel en/of speciaal aandachtsgebied) benaderen wij ons netwerk van waarnemers en tasten wij hun belangstelling af.

Wie is Erasmus Adviesgroep ?
Erasmus Adviesgroep is een gespecialiseerd bemiddelingsbureau, dat zich sinds 2003 uitsluitend richt op medische specialisten. Binnen de ziekenhuizen, UMC’s en ZBC’s richten wij ons specifiek op 17 medische specialismen waaronder kindergeneeskunde.

Erasmus Adviesgroep begeleidt medische professionals naar een nieuwe uitdagende werkplek. Gezien onze jarenlange ervaring weten wij dat dit een uiterst zorgvuldig proces is. De persoonlijke ontwikkeling van een kandidaat en het maken van de juiste match voor beide partijen, zijn voor ons steeds de uitgangspunten bij onze intensieve begeleiding.

Vrijgevestigd, dienstverband of waarneming (ad interim)
Denkt u na over een volgende stap in uw medische loopbaan? Vast dienstverband of waarneming? Erasmus Adviesgroep helpt u graag bij het maken van een weloverwogen keuze. Wij maken graag kennis met u, vernemen uw persoonlijke wensen en houden u op de hoogte van interessante vacatures. Op deze wijze maakt u adequaat gebruik van ons zorgvuldige opgebouwd netwerk.

Wilt u weten hoe u samen met Erasmus Adviesgroep de volgende stap in uw carrière zet?

Neem dan contact met ons op:

Contact:
drs. M.A. (Madelon) Jebbink
M. 0611 489 772 (ook ’s avonds)
E. m.jebbink@erasmusadviesgroep.nl

    CV*

    INFO@ERASMUSADVIESGROEP.NL