Hoofd ziekenhuisapotheek / Gevestigd apotheker –
Ziekenhuis Gelderse Vallei
een betrokken, richtinggevende en creatieve professional
die de farmaceutische organisatie verder kan optimaliseren

 Functieomschrijving
Door het vrijkomen van de functie van hoofd apotheek en uitbreiding van activiteiten zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een hoofd ziekenhuisapotheek. Als gevestigd apotheker bent u eindverantwoordelijk voor het beleid van de apotheek. U stuurt samen met het afdelingsmanagement zowel de ziekenhuisapotheek als de poliklinische apotheek aan. Naast uw management taken heeft u tevens inhoudelijke taken; deze worden in overleg met de overige leden van de vakgroep (ziekenhuis)apothekers vastgesteld.

De afdeling
De ziekenhuisapotheek is goed georganiseerd en zet de komende jaren in op versterking en verbreding van de farmaceutische activiteiten. De ziekenhuisfarmacie  wordt in alle facetten uitgeoefend met uitzondering van de voorraadbereiding van geneesmiddelen. In totaal zijn er circa 80 personen werkzaam, waaronder 5 ziekenhuisapothekers, 2 poliklinisch apothekers en 2 projectapothekers. Het apothekersteam is jong en ambitieus, binnen een professionele, zich sterk ontwikkelende farmaceutische organisatie.

Binnen de veranderende omgeving van het ziekenhuis, wordt er van u een zichtbare en sturende bijdrage verwacht om de volgende bouwstenen te plaatsen op het stevige fundament van de apotheek.

 Profiel

– U bent een geregistreerd ziekenhuisapotheker met enige jaren ervaring als leidinggevende.
– U heeft een heldere visie op de ontwikkelingen in de gezondheidszorg en de plaats van de ziekenhuisfarmacie hierin.
– U weet deze visie in samenwerking met het ziekenhuismanagement en de vakgroep verder te ontwikkelen en te vertalen naar beleid.
– U bent in staat om hier op een inspirerende en verbindende wijze richting en uitvoering te geven.
– U weet anderen te enthousiasmeren en medewerkers en belanghebbenden mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen binnen de farmacie en het ziekenhuis.
– U bent resultaatgericht, beschikt over doorzettingsvermogen en creëert een duidelijk kader en te volgen koers.
– U creëert een klimaat waar getoonde initiatieven worden gefaciliteerd en tot een goed einde gebracht.
– U bent organisatiebewust en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Aanbod
Een veelzijdige en uitdagen fulltime baan in een omgeving waar veel ruimte is voor ontwikkeling. Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

De organisatie
Ziekenhuis Gelderse Vallei is een ziekenhuis met bijzondere expertise op het gebied van voeding, sport en bewegen. Het levert algemene state of the art ziekenhuiszorg en richt zich op opleiden. De centrale locatie is gevestigd in Ede, daarnaast vinden poliklinische behandelingen plaats in Barneveld, Veenendaal en Wageningen. Het ziekenhuis biedt een kwalitatief uitgekiend pakket aan ziekenhuiszorg voor de 370.000 mensen in de regio. In totaal werken er ruim 2.600 medewerkers en 180 medisch specialisten.

Belangstelling of aanvullende informatie?
Heeft u belangstelling voor deze vacature of wenst u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Erasmus Adviesgroep. Uiteraard volgt dan aanvullende informatie over de organisatie en de achtergrond van de vacature.

Past deze vacature niet bij u, maar kent u een collega die deze mogelijkheid zou aanspreken? Wij vragen u vriendelijk deze persoon te informeren.

Per direct
Locatie: Ede


contactpersoon:
Levin Aben
email: l.aben@erasmusadviesgroep.nl
tel.: +31 6 5197 8375 (ook ’s avonds)

Leave a Reply