Teamleider apotheek bereidingen

32 – 36 uur
Heb jij een farmaceutisch vooropleiding en beschik je over gedegen leidinggevende capaciteiten? Dan maken we graag kennis met je voor deze vacature in Amsterdam.

Over de functie
Als teamleider op de afdeling Bereidingen van de ziekenhuisapotheek geef je leiding aan een team van ongeveer 20 fte apothekersassistenten en farmaceutisch medewerkers. Je coacht en begeleidt hen en inspireert en verbindt jouw team om zo het beste uit zichzelf en de afdeling te halen. Tevens zorg je voor een optimaal leer – en werkklimaat en leid je apothekersassistenten bereidingen op. Je bent verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van de verschillende werkprocessen binnen de afdeling.

Je hebt een sleutelrol in de verbetercyclus van de bereidingsafdeling doordat je dagelijks op de werkvloer mensen aanstuurt en aanspreekt en alert bent op zaken die beter kunnen. Je ziet toe op het naleven van alle kwaliteitsafspraken rondom GMP-z en je hebt een belangrijke rol bij het up to date houden van de kwaliteitsdocumentatie. Ook draag je bij aan het uitvoeren van zelfinspecties en het afhandelen van klachten en deviaties.

Je zorgt dat KPI’s worden verzameld en stuurt processen bij op basis van deze indicatoren. Verder lever je gegevens aan voor het managementreview.
Je adviseert actief over werkmethoden, aanschaf van apparatuur en hulpmiddelen en levert een bijdrage aan de begroting van de afdeling bereidingen en de apotheek.
Je bent het aanspreekpunt van de bereidingsafdeling voor andere afdelingen binnen het ziekenhuis en participeert in diverse projectgroepen en projecten, binnen en buiten de apotheek.

Je werkt nauw samen met en legt verantwoording af aan de ziekenhuisapotheker Bereidingen. Daarnaast werk je samen met de teamleiders van de andere subafdelingen van de apotheek, met wie je afstemt over o.a. het rooster, het uitvoeren van jaargesprekken en gezamenlijk beleid.

In de functie van teamleider word je uitgedaagd door actief oplossingen aan te dragen en nieuwe ontwikkelingen te implementeren. Je streeft continu naar verbetering en innovatie staat bij jou hoog in het vaandel.

Kortom een uitdagende functie waarin je veel van jezelf kwijt kunt en die volop mogelijkheden biedt voor jouw eigen ontwikkeling.

Werkomgeving
De ziekenhuisapotheek van onze opdrachtgever verleent specialistische farmaceutische zorg in de volle breedte. De apotheek is actief op het gebied van farmaceutische dienstverlening, inkoop en logistiek, bereidingen, radiofarmacie, biofarmacie en toxicologie, informatisering, onderwijs en onderzoek. In de ziekenhuisapotheek zijn ruim 120 mensen werkzaam onder leiding van 7 teamleiders.
De apotheekmedewerkers zijn trots op hun organisatie en verlenen hoogwaardige en klantgerichte farmaceutische diensten.

De medewerkers van de afdeling bereidingen voeren zowel niet-steriele bereidingen als aseptische handelingen uit, op voorraad en voor individuele patiënten. Ruimten, voorzieningen en kwaliteitssysteem zijn gericht op het voldoen aan GMP-z.

Wat heb je nodig voor deze functie
– Je hebt bij voorkeur een farmaceutische vooropleiding en functioneert op HBO (of WO) niveau;
– Je hebt leidinggevende ervaring en bij voorkeur een management opleiding gevolgd of je bent bereid deze te volgen;
– Je beschikt bij voorkeur over werkervaring in de ziekenhuisapotheek en/of met bereidingen / in een GMP-omgeving;
– Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
– Je hebt een heldere visie op zorg, dienstverlening en weet dit om te zetten in beleid, werkprocessen en operationele aansturing;
– Je hebt een groot empathisch vermogen, je creëert vertrouwen en weet teams en medewerkers te binden, te boeien en te behouden;
– je beschikt over leiderschapskwaliteiten, besluitvaardigheid en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
– Je kunt goed prioriteiten stellen en bent proactief en resultaatgericht;
– Je bent iemand die aan- en doorpakt, kansen ziet en deze ook weet te benutten. Je draagt zo actief bij aan je eigen ontwikkeling en die van de afdeling.

Wat word je geboden
Onze opdrachtgever biedt je een werkplek waarbij je samenwerkt met uitstekende apothekers en topcollega’s met een hoog kennisniveau. Er valt altijd wat te leren en je kunt jezelf blijven ontwikkelen. Er is voldoende ruimte om initiatieven te nemen. Zij zullen je voortdurend uitdagen het beste uit jezelf te halen en zij bieden je daarvoor voldoende kansen!

Het betreft een functie voor in eerste instantie de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid en vacatureruimte volgt een contract voor onbepaalde tijd. De CAO ziekenhuizen is van toepassing. Afhankelijk van je ervaring en opleiding word je ingeschaald in FWG-schaal 55, minimaal € 2.665,- en maximaal € 3.917,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede reiskostenregeling conform de CAO Ziekenhuizen, een eindejaarsuitkering van ruim 8%, een persoonlijk levensfasebudget en vakantiegeld van ruim 8% hebben zij je ook interessante extra’s te bieden: kortingen op verzekeringen, korting bij diverse lokale ondernemers en nog veel meer. Wil je een van jouw arbeidsvoorwaarden inruilen voor een arbeidsvoorwaarde die beter past bij jouw eigen situatie? Dat kun je regelen via het Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

Belangstelling of aanvullende informatie?
Heeft u belangstelling voor deze vacature of wenst u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Erasmus Adviesgroep.

Past deze vacature niet bij u, maar kent u een collega die deze mogelijkheid zou aanspreken? Wij vragen u vriendelijk deze persoon te informeren.

Per direct
Locatie: Amsterdam


contactpersoon:
Levin Aben
email: l.aben@erasmusadviesgroep.nl
tel.: +31 6 5197 8375 (ook ’s avonds)

Leave a Reply