Voor onze cliënt het Spaarne Gasthuis, zoeken wij een

SEH-arts KNMG
Zowel FT als PT is mogelijk

Organisatie
Het Spaarne Gasthuis is één van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ) in Nederland.

Op de twee SEH-locaties worden in totaal meer dan 60.000 presentaties per jaar gezien in een verzorgingsgebied van 450.000 inwoners. Beide SEH’s werken met een geïntegreerde Spoedpost waardoor er onderscheid wordt gemaakt tussen eerste en tweedelijns acute zorg.

De acute zorg is één van de speerpunten van het Spaarne Gasthuis waarbij ze organisatiebreed voortdurend werken aan het optimaliseren van de spoed zorg. Er is een duidelijke visie op de toekomstige inrichting van de acute zorg die ook tot uiting zal komen in de toekomstige nieuwbouw.

Afdeling
De vakgroep Spoedeisende Geneeskunde (SEG) bestaat momenteel uit 10 SEH-artsen waarbinnen zowel de rol van opleider, plv. opleider, medisch manager van de SEH en ambulancedienst wordt vervuld. De vakgroep is actief betrokken en breed vertegenwoordigd in de organisatie. Ze zijn innovatief, opleidings-minded en toekomstgericht. Zij werken veilig en gezond. Als team ambiëren ze 24/7 kwalitatief hoogwaardige en doelmatige zorg voor alle patiënten op elk moment. Deze ambitie wordt gedeeld in de staf en de Raad van Bestuur. Om deze reden is er vanuit de organisatie behoefte aan uitbreiding van de vakgroep SEG naar 24/7/365 SEH-artsen bezetting.

In verband met deze uitbreiding zijn wij voor het Spaarne Gasthuis op zoek naar enthousiaste collega SEH-artsen.

Functie
Als SEH-arts werk je op de SEH van het Spaarne Gasthuis, zowel op locatie Hoofddorp als ook op locatie Haarlem-Zuid.

Samen met de collega SEH-artsen en de AIOS SEG ben je verantwoordelijk voor de patiënten die de SEH van het Spaarne Gasthuis bezoeken. De SEH-arts ziet alle patiëntcategorieën, zowel verwezen als onverwezen. Je draagt zorg voor de voorwacht van diverse poortspecialismen en de supervisie en/of begeleiding van hun arts-assistenten. Je maakt onderdeel uit van het reanimatie- en traumateam. De SEH-arts neemt verantwoording voor de logistiek en patiëntveiligheid samen met het vakkundig verpleegkundig team. Je kiest ervoor werkzaam te zijn in een groot opleidingsziekenhuis waarmee een actieve rol wordt verwacht in het opleiden van artsen in opleiding, co-assistenten en verpleegkundigen. Samen met je collega’s streef je naar de best mogelijke kwaliteit van zorg en neem je deel aan projecten die de efficiëntie verhogen.

De formatie-uitbreiding dient om op beide locaties 24/7 te realiseren.

Gevraagd
Van de nieuwe collega SEH-arts wordt verwacht dat hij of zij besluitvaardig, communicatief sterk is en verantwoordelijkheid neemt. Intensieve samenwerking met alle betrokken specialisten en verpleegkundigen is een vereiste. Je bent een gedreven en daadkrachtige arts met persoonlijke aandacht voor iedere patiënt. Je hebt een actieve, innoverende rol in de organisatie. Je hebt een duidelijke visie op de spoedeisende geneeskunde.

Interesse en/of ervaring in het doen van wetenschappelijk onderzoek strekt tot de aanbeveling. Maar ook aan andere interessegebieden kan(verdere) invulling gegeven worden.

Ook AIOS aan het einde van hun opleiding nodigen wij graag uit je interesse kenbaar te maken!

Aanbod
Je werkt binnen een ambitieuze, gevarieerde vakgroep met een duidelijke positie op de SEH in één van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen. Als SEH-arts ben je volwaardig lid van de medische staf. De arbeidsvoorwaarden zijn conform AMS. Er bestaat ruime gelegenheid voor bijscholing en het volgen van relevante cursussen.

Het Spaarne Gasthuis biedt een uitdagende woonwerkomgeving gelegen in het cultuur- en sfeerrijke Haarlem. De omgeving is uitnodigend, nabij de kust en niet ver van Amsterdam en uitvalswegen.

Mocht u het prettig vinden om eerst de sfeer te proeven en op flexibele basis werkzaam te zijn (bv. als zzp’er)? Dat behoort dat zeker tot de mogelijkheden.

Belangstelling of aanvullende informatie?
Heb je belangstelling voor deze vacature of wens je meer informatie, dan nodigen wij je uit contact met ons op te nemen. Uiteraard is aanvullende informatie over de organisatie en vakgroep beschikbaar.

De sollicitatieprocedure
Wij staan open en zijn beschikbaar voor een vrijblijvend gesprek over deze vacature en vernemen graag jouw persoonlijke wensen en ideeën. Afhankelijk van dit gesprek bepalen wij gezamenlijk of voortzetting van deze procedure voor beide partijen wenselijk is.

Tot die tijd staat Erasmus Adviesgroep garant voor vertrouwelijkheid.

Onze cliënt zal pas je gegevens vernemen als daar nadrukkelijk toestemming door je voor is gegeven.

Past deze vacature niet bij u, maar kent u een collega die deze mogelijkheid zou aanspreken? Wij vragen u vriendelijk deze persoon te informeren.

Per: direct
Locatie: Spaarne Gasthuis (Haarlem / Hoofddorp)

contactpersoon:
Levin Aben
email: l.aben@erasmusadviesgroep.nl
tel.: +31 6 5197 8375 (ook ’s avonds)

Leave a Reply