Ben jij de 12e kinderarts die het fantastische team in Zeeland gaat versterken? 

Als kinderarts bij  ADRZ kom je te werken in het gloednieuwe Moeder & Kind centrum. De Kinderafdeling is onderdeel van dit centrum. De afdeling is onder andere voorzien van couveusesuites en heeft in 2018 een Gouden Smiley in ontvangst mogen nemen.

Je werk omvat een breed spectrum van de kindergeneeskundige zorg. Hieronder valt ook een flink aandeel 2,5-lijnszorg. We werken intensief samen met de Kinderafdeling met het Erasmus MC, wat de mogelijkheid biedt tot het volgen van academiedagen. Onze afdeling leidt co-assistenten en AIOS’en huisartsengeneeskunde op en de vakgroep heeft de intentie om samen te gaan werken met een verpleegkundig specialist (neonatologie). Je diensten worden goed gecompenseerd volgens het principe van gezond roosteren.

Wie zoeken wij?
– Een enthousiaste allround kinderarts met een voorkeur voor het aandachtsgebied diabeteszorg of oncologie. Differentiatie op andere gebieden is zeker bespreekbaar
– Een flexibele collega met goede communicatieve eigenschappen en een positieve en constructieve instelling
– Wij nodigen ook assistenten in het laatste jaar van hun opleiding uit om te solliciteren.
– De voorkeur gaat uit naar een 0,8 aanstelling , meer of minder is bespreekbaar.

Wat biedt het ADRZ?
Je komt werken in de uitdagende en bloeiende praktijk van Zuidwest-Nederland. Het adherentiegebied omvat 230.000 inwoners en in de zomer is er een grote toestroom van toeristen. Het is hier mooi en rustig wonen in een kindvriendelijke omgeving. In Zeeland is nauwelijks tot geen ochtend- of avondspits. Rotterdam, Antwerpen en Breda zijn binnen een uur met de auto bereikbaar.

De aanstelling is conform AMS

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Madelon Jebbink, partner Erasmus Adviesgroep, die deze procedure begeleidt.

Solliciteren
Je motivatiebrief en cv kun je sturen naar RvB@ADRZ.nl. Per post kun je je sollicitatie vergezeld van een cv, sturen aan: ADRZ, tav Dr. C. Brandenburg, voorzitter Raad van Bestuur, Postbus 15, 4460 AA Goes.

Per datum: per direct
Specialisme: kindergeneeskunde
Locatie: Goes

Contact:
drs. M.A. (Madelon) Jebbink
partner Erasmus Adviesgroep
T. 0611 489 772 (ook ’s-avonds)
E-mail: m.jebbink@erasmusadviesgroep.nl

Leave a Reply