DERMATOLOOG – WAARNEMEND / ZZP (GELDERLAND)

Vanwege uitbreiding van de activiteiten van de vakgroep dermatologie zoeken wij een dermatoloog die op korte termijn de vakgroep kan ondersteunen. 

De vakgroep
De vakgroep bestaat uit 4 dermatologen (2,6 FTE). De vakgroep dermatologie werkt met verschillende specialismen binnen hun ziekenhuis nauw samen om de dermatologische zorg te optimaliseren, zoals bijvoorbeeld met de gynaecologen, de KNO-artsen en de chirurgen. Zij onderhouden uitstekende en laagdrempelige contacten met huisartsen. Zo maken huisartsen in de regio regelmatig gebruik van ‘tele-dermatologie’. De polikliniek is goed geoutilleerd met diagnostische en therapeutische mogelijkheden. Vooral zijn ze trots op hun enthousiast en deskundig ondersteunend team en de goede werksfeer. Patiëntvriendelijkheid en teamgeest wordt erg belangrijk gevonden.

Duur en omvang waarneming
Vanwege de uitbreiding van activiteiten is er per direct behoefte aan meerdere dagdelen per week ondersteuning. Zowel het aantal uur per week als de duur van de periode is in onderling overleg te bespreken. Alle flexibiliteit wordt geboden.

Profiel
Voor deze waarneming zoeken wij een enthousiaste, geregistreerde dermatoloog die het vak in de volle breedte uitoefent. Goede communicatie met patiënten, collega specialisten en medewerkers staat bij u hoog in het vaandel. Kortom, een betrokken collega die een aanvulling is in het team dermatologen.

Organisatie
Het ziekenhuis is een middelgroot ziekenhuis in Gelderland met ongeveer 1850 medewerkers, 350 vrijwilligers en 120 specialisten. Zij bieden een breed pakket aan zorg, doordat nagenoeg alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Belangrijke karakteristieken van het ziekenhuis zijn kwaliteit, betrokkenheid, persoonlijke zorg en aandacht. 

Belangstelling of aanvullende informatie?
Heeft u belangstelling voor deze vacature of wenst u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Erasmus Adviesgroep. Uiteraard volgt dan ook meer informatie over het honorarium.

Past deze vacature niet bij u, maar kent u een collega die deze mogelijkheid zou aanspreken? Wij vragen u vriendelijk deze persoon te informeren.

Per direct
Locatie: Gelderland


contactpersoon:
Levin Aben
email: l.aben@erasmusadviesgroep.nl
tel.: +31 6 5197 8375 (ook ’s avonds)

Leave a Reply