Voor een ziekenhuisapotheek in het zuidwesten van Nederland zoeken wij een:

(ZIEKENHUIS)APOTHEKER ad interim (m/v)
voor een periode van circa 6 maanden

Organisatie
Onze cliënt is verantwoordelijk voor de geneesmiddelenzorg in enkele ziekenhuizen en zorginstellingen in haar verzorgingsgebied. De afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot een professionele organisatie, welke ruim 180 medewerkers telt waaronder 13 (ziekenhuis)apothekers en enkele projectapothekers. In de organisatie heerst een informele maar professionele sfeer en zijn er korte communicatielijnen.

Werkzaamheden
De gevraagde (ziekenhuis)apotheker ad interim zal de verantwoordelijkheid dragen voor werkactiviteiten die op de afdeling Productie plaatsvinden . De werkzaamheden omvatten onder meer de volgende activiteiten:
– eindverantwoordelijkheid voor de bereiding, kwaliteitscontrole en ontwikkeling van geneesmiddelen;
– waarborging van het kwaliteitsbeleid (lange termijn) en dat de kwaliteitsdoelstellingen (korte termijn) van de afdeling Productie worden bereikt;
– zorgdragen voor een goede protocollering van uitgevoerde productieactiviteiten.

Duur en omvang van de interim functie
Onze cliënt zoekt bij voorkeur een collega die met ingang van juni 2018 voor 3 á4 dagen per week beschikbaar is. De verwachting is dat de duur van de opdracht ca. 6 maanden bedraagt.

Aanbod
De arbeidsvoorwaarden/vergoeding van de waarneming kan zowel op basis van de vigerende cao Ziekenhuizen als op basis van een uur-/dagtarief (ZZP). Waar u de voorkeur aan geeft.

Belangstelling of aanvullende informatie?
Heeft u belangstelling voor deze tijdelijke vacature of wenst u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Erasmus Adviesgroep. Uiteraard volgt dan meer informatie over de organisatie en het honorarium.

Past deze vacature niet bij u, maar kent u een collega die deze mogelijkheid zou aanspreken? Wij vragen u vriendelijk deze persoon te informeren.

Per: juni 2018
Locatie: Zuid-west Nederland


contactpersoon:
Levin Aben
email: l.aben@erasmusadviesgroep.nl
tel.: +31 6 5197 8375 (ook ’s avonds)

Leave a Reply