Erasmus Adviesgroep (sinds 2003) is een toonaangevend bemiddelingsbureau voor de medisch specialisten in Nederland voor zowel tijdelijke als vaste functies. Tot onze relaties behoren de ziekenhuizen en universitaire medische centra in Nederland. Wij concentreren onze dienstverlening op de persoonlijke ontwikkeling van medische specialisten en begeleiden deze beroepsgroep op een professionele wijze naar een volgende stap in hun carrière. Erasmus Adviesgroep biedt medische specialisten een zorgvuldige en intensieve ondersteuning bij een overstap. In alle fases van de procedure zijn wij aanwezig én beschikbaar om dit proces te begeleiden. In onze meerjarenplan past een uitbreiding van activiteiten. Daarvoor zijn wij op zoek naar een:

SENIOR CONSULTANT / PARTNER
die als ondernemer vorm en inhoud kan geven aan de opbouw van een eigen bemiddelingspraktijk

Inhoud functie
Je maakt kennis met de gezondheidszorg in het algemeen en onze specifieke dienstverlening, werkwijze en methodieken in het bijzonder. Vanuit kantoor krijg je alle benodigde ondersteuning. Je bent als senior consultant actief betrokken bij de opbouw en uitbouw van een of meer specialismen. Gedurende dit proces (vanaf afsluiten van opdrachten tot en met de uitvoering van opdrachten én de nodige nazorg) ben je intermediair tussen jouw opdrachtgever (ziekenhuizen) en kandidaten (medische specialisten). Je bezoekt doorgaans de kandidaten (medische specialisten) op hun werklocatie. Reizen maakt dan ook deel uit van de werkzaamheden.

Profiel van de kandidaat
Je beschikt over een universitair denk- en werkniveau. Voor het met succes uitoefenen van deze functie is het noodzakelijk dat je vanuit jouw maatschappelijke achtergrond en interesses in staat bent om op gelijkwaardig niveau te communiceren met kandidaten (medische specialisten). Voor deze functie is van groot belang dat je zelfstandig kunt werken. Je beschikt over voldoende discipline om de werktijden in te delen en operationeel actief te zijn. Bij voorkeur breng je commerciële ervaring mee uit de gezondheidszorg of uit de farmacie. Je drukt zich zowel mondeling als schriftelijk gemakkelijk uit. Je bent ambitieus en ziet ieder project als een persoonlijke uitdaging. Gezien het niveau van de werkzaamheden en contacten, gaan wij uit van een leeftijd van rond de veertig jaar.

Wat bieden wij?
Gezondheidszorg is een boeiende sector, altijd in beweging. Je krijgt niet alleen te maken met ziekenhuizen maar ook met alle maatschappelijke aspecten er omheen. Wij bieden je zelfstandig ondernemerschap binnen een collegiaal en enthousiast team. Vrijheid staat bij ons voorop. Je werkt veel vanuit huis en deelt daarbij je eigen werkdagen en werkuren in. Daarnaast biedt deze functie alle ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.

datum: in overleg
Locatie: Nederland

Contact:
drs. M.A. (Madelon) Jebbink
managing partner
T. 0611 489 772 (ook ’s-avonds)
E-mail: m.jebbink@erasmusadviesgroep.nl

Leave a Reply